Važna obaveštenja

Усмени испит у септембру 2

Усмени испит у септембру 2

by Nenad Jevtić -
Number of replies: 0

Поштоване колегинице и колеге,

Студенти који су пријавили испит за септембар 2 могу да изађу на УСМЕНИ испит сутра у уторак 27.9. или у петак 7.10. Оба термина су у 16ч у лабораторији 117. Молим Вас да се јавите мејлом (n.jevtic@sf.bg.ac.rs) или поруком (SMS, Viber, Whatsapp) на broj +381643527775 да би резервисали термин због ограниченог броја места у лаб. 117.

Термин ПИСМЕНОГ испита у септембру 2 ће објавити колега Павле Бугарчић ускоро. Право изласка на ПИСМЕНИ испит имају ИСКЉУЧИВО студенти који су испит пријавили у студентској служби.

Напомена: Студенти који су положили колоквијуме или су положили писмени испит у августовско-септембарском року, а недостаје им неки део усменог испита да сакупе 51 или више поена да би положили испит, могу такође изаћи на усмени испит у ова два термина, без обзира да ли су пријавили испит у септембру 2. Свима који имају 51 или више поена оцена је формирана и важи неограничено, односно док не положите ОСТ1 и пријавите испит у наредном року и тиме стекнете услов за упис оцене из СТТ-а.