Važna obaveštenja

Граница за парцијално полагање усменог испита

Граница за парцијално полагање усменог испита

by Nenad Jevtić -
Number of replies: 0

Мали подсетник за све оне који нису још увек испунили услов од 6 долазака на предавања за парцијално полагање усменог испита из СТТ-а:

1. У понедељак 18.12. имамо регуларан термин предавања и надокнаду, тако да ако будете присутни на оба термина можедете остварити 2 доласка одједном.

2. Такође, 25.12. је термин у коме се раде симулације у Пајтону и то ће трајати око 3 школска часа, од 13:15 до 15:30, тако да ће се и то рачунати као 2 доласка одједном. 

3. Ако ипак не успете да остварите 6 доалзака, тада губите право на даље парцијално полагање и парцијално поправљање претходних резултата усменог испита. Претходно освојени поени (до 25.12.) на парцијалном полагању (а било је дозвољено парцијално полагање током семестра иако нисте имали испуњен услов долазака са надом да ћете тај услов испунити до краја одржавања наставе) се не поништавају, али се претходно положени делови не могу поправљати и даље полагање преосталих делова усменог се мора радити одједном (или се може радити цео усмени одједном).