Forum novosti

Obaveštenje

Obaveštenje

napisao/la Sreten Jevremović -
Broj odgovora: 0

Poštovane kolege,

Imajući trenutnu situaciju u vidu, našu međusobnu komunikaciju obavljaćemo prevashodno putem mail-a i e-learning servisa. Ukoliko bude bilo potrebno dobićete dodatne informacije.

Što se tiče vežbi, dinamika će biti ista kao što smo se i dogovorili. Prvu vežbu slaćete mi na mail po delovima (1. deo - postojeće stanje, 2. deo - ispitivanje stanja horizontalne signalizacije, 3. deo - ispitivanje stanja kolovoza i 4. deo - novoprojektovano stanje), 3. i 4. deo možete mi slati zajedno (odjenom). Za ispitivanje stanja i kvaliteta kolovoza i horizontalne signalizacije možete koristiti street view preko Google-a. Noćnu vidljivost i kvalitet nećete moći da ispitujete, tako da ćete ispitivati samo dnevnu vidljivost. Sve ostalo ostaje isto, odnosno kako smo se dogovorili. Na kraju ćete mi poslati kompletno povezan, odnosno spojen rad u word-u, uključujući i crteže u CAD-u. Crteže ćete mi slati kao priloge na kraju rada ali ćete mi slati i dwg fajlove, posebno, snimljeno u CAD verziji 2010.

Kolege koje su dobile raskrsnice u ulici Vojvode Stepe, zamolio bih da provere da li je moguće da svoje područje analiziraju preko street view-a, zbog rekonstrukcije ulice (neke raskrsnice su u vreme snimanja bile rekonstruisane pa se ne mogu videti). Ukoliko se pomenuta analiza ne može izvršiti, molim kolege da mi se jave putem mail-a i dobiće novu raskrsnicu. Potrebno je samo da navedete koliko vas ima u grupi.

Nadam se da sam uspeo da objasnim sve što vam je potrebno za dalji rad. Ukoliko i dalje postoje nejasnoće, molim vas da mi se javite mail-om.

Nadam se da ste svi dobro i da se pridržavate preporuka i saveta koji su nam upućeni.

Pozdrav,