Forum vesti

Други колоквијум из Електротехнике

Други колоквијум из Електротехнике

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 2


Други колоквијум из Електротехнике биће одржан у четвртак, 19. јануара, од 15 часова, у амфитеатру 125. У исто време, на истом месту, биће одржан и поправни први колоквијум.

На линку испод је подсетник на резултате првог колоквијума и на то ко има право да полаже други и поправни први колоквијум:

https://nastava.sf.bg.ac.rs/mod/forum/discuss.php?d=16799#p17758

 

 

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Други колоквијум из Електротехнике

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати другог колоквијума из Електротехнике. Сваки задатак је бодован са највише 6 поена. На завршни испит су се квалификовали сви студенти који су освојили најмање 11 поена. Завршни испит (заправо, писмени испит) се може полагати у сваком испитном року, закључно са септембарским роком текуће школске године.

Студенти, који нису положили колоквијум, имају право на полагање поправног другог колоквијума (заједно са онима који су положили поправни први), који ће бити одржан у термину писменог испита у јануарском испитном року. Ови студенти имају право да бирају да ли ће полагати поправни други колоквијум (ако га положе, остаје им завршни/писмени од фебруара па надаље) или писмени и усмени испит, од јануара па надаље.

Увид у радове ће бити могућ искључиво у уторак, 24. јануара, од 14:30 до 15:00 часова, у учионици бр. 11 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника).