Forum vesti

Фебруарски рок, Електротехника

Фебруарски рок, Електротехника

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 3

У понедељак, 20. фебруара, са почетком у 9 часова, одржаће се завршни испит и писмени испит према следећем распореду:

амф. 026 - завршни испит

амф. 125 - писмени испит - смерови ВД, ВЗ, ДБ, ДС, ДТ 

амф. 325 и 326 - писмени испит - смерови ЖЕ, ЛО, ПС, ТС 

На испит је неопходно понети: индекс, вежбанку и прибор за писање. У току израде испита, студенти код себе не смеју имати телефоне, дигитроне нити било која друга помоћна средства. 

У прилогу се налази списак студената који имају право да полажу завршни испит. 

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Фебруарски рок, Електротехника

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати завршног испита из Електротехнике. Испит су положили сви студенти који су освојили најмање 40 поена и они су тиме положили комплетан испит.

У посебном документу је дат списак са изведеним коначним оценама, на основу резултата са оба колоквијума, завршног испита и активности у току наставе. Студенти који нису задовољни оценом имају могућност да поправе оцену (без могућности да је покваре) на прву следећу већу, на допунском усменом испиту. Упис оцена ће се организовати у петак, 24. фебруара, од 12 часова, у учионици бр. 11 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника). Студенти који желе да поправе оцену треба да дођу на исто место у понедељак, 27. фебруара, у 11 часова, ради договора о термину полагања.

Увид у радове са завршног испита ће бити могућ искључиво у среду, 22. фебруара, од 11:30 до 12:30 часова, у кабинету 09 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника).

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Фебруарски рок, Електротехника

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати писменог испита из Електротехнике. Испит су положили сви студенти који су освојили најмање 40 поена и они се позивају на усмени испит, који ће бити одржан у понедељак, 27. фебруара, у учионици бр. 11 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника), према следећем распореду:

- од 11:00 часова - студенти који су положили писмени испит у јануарском року

- од 12:30 часова - студенти са смерова ВД, ВЗ, ДБ (писмени положен у фебруару)

- од 13:45 часова - студенти са смерова ДС, ДТ, ПС (писмени положен у фебруару)

- од 15:00 часова - студенти са смерова ЖЕ, ЛО, ТС (писмени положен у фебруару)

Увид у радове са писменог испита ће бити могућ искључиво у среду, 22. фебруара, од 11:30 до 12:30 часова, у кабинету 09 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника).