Forum vesti

Фебруарски рок

Фебруарски рок

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 4

 

Писмени испит ће се одржати у понедељак, 19. фебруара, од 9 часова, према следећем распореду:

- амф. 026 - завршни испит за студенте који су положили оба колоквијума,

- амф. 125 - писмени испит за остале студенте.

Потребно је понети индекс, вежбанку и прибор за писање. Никаква додатна средства нису дозвољена.

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Фебруарски рок

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати завршног испита из Електротехнике, за студенте који су претходно положили оба колоквијума. Испит су положили сви који су освојили најмање 40 поена. Увид у радове је у четвртак, 22. фебруара, од 12:15 часова, у кабинету 09 (сутерен, на крају ходника). Коначне оцене ће бити изведене у току наредних дана, а упис оцена ће бити организован у петак, 23. фебрауара, од 10:30 у учионици бр. 11 (сутерен, на крају ходника).

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Фебруарски рок

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати писменог испита из Електротехнике. Испит су положили они студенти који су освојили најмање 40 поена. Увид у радове је у четвртак, 22. фебруара, од 12:15 часова, у кабинету 09 (сутерен, на крају ходника). 

Усмени испит ће бити организован у учионици бр. 11 (сутерен, на крају ходника) у следећим терминима:

- четвртак, 22. фебруар, од 12 часова, за студенте који су положили писмени испит у јануарском року, као и за студента који се пријавио за усмено поправљање оцене добијене преко колоквијума и завршног испита.

петак, 23. фебруар, од 11 часова, за студенте који су положили писмени испит у фебруарском року, смерови ВЗ, ДБ, ДС, ЖЕ.

петак, 23. фебруар, од 12 часова, за студенте који су положили писмени испит у фебруарском року, смерови ДТ, ЛО, ПС, ТС.

 

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Фебруарски рок

napisao/la Петар Марковић -


Дате су коначне оцене за све студенте који су положили оба колоквијума и завршни испит. Термин уписа оцена је објављен у претходним обавештењима. Потребно је попунити испитну пријаву у складу са датим примером.

Prilog prijava (2).jpg