Forum novosti

Жел. електроенергетска постројења - колоквијум, испит, презентације...

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 2

Као што сам најавио, у прилогу вам достављам прошлогодишње презентације из ЖЕП. Оне не треба да вам буду шаблон и узор, већ само оријентир. Неке су боље, неке мање добре... Како смо већ разговарали, неки од вас су се у својим презентацијама из Електровучних возила дотицали и теме контактне мреже, тако да и то можете искористити као полазну основу, уколико желите и уколико је могуће...

Јавите ми мејлом жељену тему (нека ми се јаве и студенти с којима сам се јуче договорио око теме), као и имена студената који раде на изради презентације (максимално два студента по презентацији). Јавно излагање планирано је за 12. фебруар, од 12.15 часова, у учионици бр. 11.

U odgovoru na Петар Марковић

Дати су резултати колоквијума. Поправног колоквијума неће бити.

У табели су дате и максималне вредности поена које се могу освојити на презентацији и испиту. Да би се положио комплетан испит, потребно је освојити укупно најмање 50 поена, односно најмање 28 од 70 поена (40%) на испиту који се ради писмено, у форми теста.

U odgovoru na Петар Марковић

Молим све студенте који данас планирају да излажу презентацију из Жел. ел-ен. постројења, да ми пре излагања пошаљу мејлом презентацију, уколико то већ нису учинили.

p.markovic@sf.bg.ac.rs