Forum novosti

OBAVESTENJE ZA ODBRANU RADOVA 2013.

OBAVESTENJE ZA ODBRANU RADOVA 2013.

napisao/la Momčilo Miljuš -
Broj odgovora: 0
Postovane kolege,
odbrana seminarskih radova iz predmeta Lanci snabdevanja je predvidjena za četvrtak i petak, odnosno 06.06. i 07.06.2013. sa pocetkom u 10h u ucioničama 325 i 326. Prvih osam radova "sa virtuelnog spiska" bi trebalo da budu odbranjeni u četvrtak, ostali u petak. No, pošto je u okviru ovog predmeta i do sada dogovarano gotovo sve "u hodu", molim vas da, ukoliko ste pripremili prezentacije, bez obzira kojoj "grupi" pripadate, mozete radove braniti i u cetvrtak, odnosno petak, ako niste u mogućnosti da odbranite isti.
Prezentacija svakog od radova traje 10-tak minuta, a prisustvo (u oba termina) će biti evidentirano kao prisustvo vezbama iz ovog predmeta, pa čak i ako odsustvujete u terminu kada ne branite vaš rad. drugim rečima, prisustvo ovim časovima je OBAVEZNO!
Ukoliko dodje do promena, bićete blagovremeno obavesteni.
Takodje vas najljubaznije molim da imate u vidu da i prezentacija ulazi u konačnu ocenu, kao i svaka vaša diskusija vezana za radove koji su izlozeni.
Ukoliko imate primedbi, pitanja, sugestija...molim vas, kontaktirajte me putem mejla: cecad@sf.bg.ac.rs
P.s. prezentacije nije potrebnio slati meni na mejl, sem ako je to vaša lična zelja. Sutra ćete dobiti i rezultate II kolokvijuma.
Srdačan pozdrav i puno uspeha u zavrsetku kursa,
Svetlana Dabić