Огласна табла

Matematika 1 : DS, DB nadoknada vezbi

Matematika 1 : DS, DB nadoknada vezbi

by Maja Ristić -
Number of replies: 0

Drage kolege,
Zbog protesta takstista nisam bila u mogucnosti da stignem na cas u ponedeljak u 16h. Izvinjavam se zbog toga, nadam se da cete razumeti.
Nadoknada ovih vezbi ce se odrzati ove nedelje u cetvrtak i to u sledecem terminu :  14h-15h ucionica 013, 15-16h  ( ucionica 017).
Nadoknada se mora odrzati u ovom terminu jer je opterecenost ucionica na fakultetu velika, nemamo mnogo izbora, nazalost.

Napomena za kolege smera DS: u rasporedu vidim da od 15h vec imate neki izborni predmet, molim studente koji nisu izabrali Osnove ergonomije, pa su samim tim slobodni od 15-16 da ako zele dodju na nadoknadu u 017, za one koji idu na vezbe iz tog predmeta, ako zelite mozete doci na vezbe iz Matematike 1 u terminu 17-20h ucionica 325 (tada imam regularan termin sa smerom DT, rade se potpuno isti zadaci).
Napomena za kolege smera DB: Posto ima nejasnoca oko rasporeda, na vezbama sam rekla ali me ocigledno niste culi ili niste shvatili, vas regularan termin vezbi iz Matematike 1 je ponedeljak 16-19h, dakle NE onaj koji stoji u rasporedu , nego ovaj koji sam napisala i rekla onda na casu. 

Od sledece nedelje vezbe se odrzavaju regularno i normalno kako smo se dogovorili (ponedeljak 16-19h), sada je ispala neka vanredna situacija. Sve sto vam nije jasno, slobodno me pitajte mejlom.

Pozdrav,
Maja Ristic