Forum vesti

Августовски рок

Августовски рок

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 4

У четвртак, 1. септембра, одржаће се завршни испит, за студенте који су положили оба колоквијума, и писмени испит за све остале студенте.

Испити почињу у 12:30 часова. Сви студенти се позивају да дођу у ходник на 3. спрату. Обавезно понети индекс са собом!

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Августовски рок

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати завршног испита. Испит су положили студенти који су освојили најмање 40 поена. Они су тиме положили комплетан испит, а коначне оцене су дате у посебном документу

Евентуалне примедбе на резултате испита могу се упутити искључиво мејлом на адресу: sf.elektrotehnika@gmail.com  најкасније до понедељка, 5. септембра, до 12 часова. Обавезно је у наслову мејла (subject) написати: име и презиме, ознаку смера, број индекса. У приговору је неопходно навести на који задатак студент има примедбу, као и кратко образложење.

U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Августовски рок

napisao/la Петар Марковић -

За студенте који су положили завршни испит, упис оцена је у среду, 7. септембра, у 12 часова, у учионици бр. 11 (сутерен, поред скриптарнице, до краја ходника).

Потребно је, пре предаје индекса и пријаве на потпис, попунити пријаву у складу са датим примером.

Prilog prijava.jpg
U odgovoru na Петар Марковић

Odgovor: Августовски рок

napisao/la Петар Марковић -

Дати су резултати писменог испита. Испит су положили студенти који су освојили најмање 40 поена. Они се позивају на усмени испит, који ће се одржати у уторак, 6. септембра, у учионици бр. 11 (сутерен, поред скриптарнице, на крају ходника), према следећем распореду:

од 13:00 - смерови ВД, ВЗ, ДБ, ДС, ДТ

од 15:30 - смерови ЖЕ, ЛО, ПС, ТС

Писмени испит, положен у овом року, важи и у септембарском испитном року. Студенти, који евентуално не желе да полажу усмени у овом року, не морају се посебно јављати.

Евентуалне примедбе на резултате писменог испита могу се упутити искључиво мејлом на адресу: sf.elektrotehnika@gmail.com најкасније до понедељка, 5. септембра, до 12 часова. Обавезно у наслову мејла (subject) написати: име и презиме, ознаку смера, број индекса. У приговору је неопходно навести на који задатак студент има примедбу, као и кратко образложење.