Forum novosti

Nacin predaje seminarskih radova u septembarskom ispitnom roku

Nacin predaje seminarskih radova u septembarskom ispitnom roku

napisao/la Nenad Bjelic -
Broj odgovora: 0
Obzirom na termin pismenog dela ispita iz predmeta Objektno orijentisana simulacija i Objektno orijentisana simulacija logističkih sistema u septembarskom ispitnom roku (26. 08. 2009.) koji onemogućava predaju seminarskih radova sedam dana pre ispitnog roka predaja radova u septembarskom roku će se vršiti elektronskim putem na sledeći način:

- do srede 19.08.2009., tj. zaključno sa ovim datumom, studenti su dužni da na mail n.bjelic@sf.bg.ac.rs pošalju elektronsku verziju seminarskog rada koja se sastoji iz : 1.tekstualnog dela seminarskog rada (pdf ili doc format) i 2. simulacionog(ih) modela u formatu odgovarajućeg softvera (Flexsim - .fsm, Arena - .doe, ...). Studenti koji na ovaj način ne pošalju obe vrste fajlova smatraće se da nisu predali seminarski rad na vreme i moći će pismeni deo ispita da polažu u oktobarskom ispitnom roku!

- odbrana radova će se obaviti u ponedeljak 24. 08. 2009. od 9h u kabinetu 515, kada su studenti dužni da sa sobom ponesu i štampanu verziju seminarskog rada.

Predmetni asistent!