Forum novosti

Настава из Електровучних возила у летњем семестру школске 2025/26. године

napisao/la Петар Марковић -
Broj odgovora: 6

Обавештавам студенте да ће час из ЕВВ у четвртак, 9. априла, почети у време предвиђено распоредом часова, од 14.15, уместо у 15 часова, како сам вам најавио на претходном часу. Дакле, почињемо на време!

U odgovoru na Петар Марковић

У договору са малобројним студентима који су били на претходном часу, дошао сам на идеју да следећи час (четвртак, 30. април) померимо за уторак, 28. април. Почетак би био у 12.15, као и недавно када смо надокнађивали неки од претходних часова. Молим студенте да се договоре да ли свима одговара ова промена и да ме обавесте о резултату договора. Ако макар једном студенту ова промена не одговара, час ћемо имати у стандардном термину.

Молим студенте да ми се данас јави да ли одговара промена термина наставе из ЕВВ са четвртка на уторак, како сам детаљно објаснио у петак.

У договору са студентима који су били присутни на претходном часу из Електровучних возила, донео сам одлуку да наредни час (четвртак, 7. мај) померимо за уторак, 5. мај. Почетак ће бити у 12.15, као и претходних пута када смо надокнађивали неки од часова. Место је непромењено, учионица 11 у сутерену.

Подсећам заинтересоване студенте да се настава у овој седмици (и даље, до краја семестра) организује у термину који је предвиђен распоредом часова (четвртак, од 14 часова, учионица 11).

Како сам се договорио са студентима на последња два часа наставе из Електровучних возила, колоквијум ће бити одржан у уторак, 26. маја, од 12 часова у учионици 11.

Имајући у виду чињеницу да претходни час из ЕВВ није одржан пошто се на истом није појавио ниједан студент (чекао сам до 15 минута након почетка првог часа, а након тога отишао), као и да се у наредним данима одржава ванредни испитни рок, предлажем да у термину најављеног колоквијума (уторак, 26. мај, од 12 часова) одржим последњи, припремни, час пред колоквијум, а да колоквијум одржимо након испитног рока у термину који вама одговара. У том случају не бих држао часове у четвртак, 28. маја (два дана пре испитног рока), пошто се бојим да би број присутних студената био једнак као на претходном часу.

Молим вас да се договорите који нови термин би вам одговарао за колоквијум, па да ми јавите одлуку. Предлажем четвртак, 4. јун, или уторак, 9. јун. Наравно, ако се не договорите, можете ми слати и појединачне мејлове са вашим идејама и размишљањима по овом питању.